Visit our Facebook
Schalkoort_logo

Reanimatie

Reanimeren is niet moeilijk! In een cursus van 3,5 uur leer je wat te doen bij een reanimatie.Naast reanimeren leer je ook de AED gebruiken. Bij goed gevolg ontvang je het reanimatiecertificaat van het Rode Kruis. Deze is twee jaar geldig. Met dit certificaat kun je je, mits je minimaal 18 jaar bent, aanmelden als burgerhulpverlener bij Hartslag Nu. Wij hebben al heel wat hulpverleners voor Hartslag Nu getraind. Regelmatig herhalen is belangrijk, daarom verzorgen wij ook de herhalingstrainingen. Wij volgen de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad!

NRR


Interesse? Maak een afpraak.

Reanimatie cursussen

Reanimatietraining voor volwassenen

Het is een mooie avond, nog fijn om even te tennissen en dan gebeurt het dat je tennismaatje neer valt en niet meer reageert. Weet jij wat je moet doen? Wij leren je in 3,5 uur wat je moet doen. Het kan ook in 2 uur als je de e-learning hebt gevolgd. Wij leiden op voor het reanimatie certificaat van het Rode Kruis.

We komen graag bij jullie op de vereniging in het clubhuis, op school of op je werk!.
Wist je dat de meeste verzekeraars het cursusgeld tot wel 100% vergoeden?

Reanimatietraining voor kinderen

In deze cursus van 6 uur leer je zowel de reanimatie bij een volwassenen als bij een baby of kind. Naast het reanimeren leer je ook de AED gebruiken. Ook na het goed doorlopen van deze cursus ontvangt u het Rode Kruis certificaat.

Uit de Praktijk

Schalkoort Training & Advies verzorgt trainingen op alle gebieden! Niet alleen in de klas, ook op schepen, kinderdagverblijven en scholen!
Praktijkvoorbeelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up to date!

Schalkoort Training & Advies werd in januari 2007 ingeschreven bij de KvK. Destijds als Schalkoort Advies, in 2009 is daar de EHBO/ BHV Training aan toe gevoegd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram