Visit our Facebook
Schalkoort_logo

Workshops

De visie is dat EHBO niet moeilijk is en dat iedereen het kan leren. Het hoeft niet altijd een volledige EHBO cursus te zijn. Het kan ook in de vorm van een workshop van 3 uur met een specifiek onderwerp. Zo geven wij workshops EHBO baby's en kinderen, sportletsel en EHBO in de watersport. Ook verzorgen wij de workshop EHBO bij drank en drugsongevallen ( EHBDD ).


Interesse? Maak een afpraak.

Workshops

Workshop EHBO op maat

Als je geen volledige EHBO opleiding kunt of wilt volgen kunnen we voor jullie op eigen locatie ook een EHBO workshop op maat verzorgen. We behandelen dan de ongevallen en vaardigheden die jullie specifiek willen weten en leren. Dit is ook leuk voor op het werk en samen met een andere activiteit echt mooi als teambuilding. Ook daar hebben we ervaringen mee!

Workshop EHBO voor kinderen

In deze workshop behandelen we de 7 meest voorkomende ongevallen bij kinderen, o.a. verslikken, brandwonden, vergiftigingen en hoofdletsel. Bij deze workshop volgens Rode Kruis kunnen we ook een minigids EHBO bij baby’s en kinderen leveren.
Een aanbeveling voor jonge ouders en als je vaak op kinderen past!

EHBO voor sportongevallen

In deze workshop gaan we in op de meest voorkomende letsels in de sport. We kunnen inzoomen op specifieke letsels die bij jouw tak van sport vaak gebeurt.
Ook bij deze workshop kunnen we een minigids sportletsels van het Rode Kruis leveren.
Een aanrader voor begeleiders van sportteams!

Workshop Watersport

Uit ervaring weten we dat tijdens een vaartocht, zeil- of surflessen er ook situaties voor kunnen komen waarbij EHBO nodig is. Denk eens aan een brandwond, verstuiking, snijwond, hoofd gestoten aan de giek of misschien wel erger. Wij kunnen in 3 uur tijd met jullie letsels bespreken en vaardigheden oefenen die handig zijn om dan te weten! Handig als je samen een wat langere zeiltocht gaat maken!

Uit de Praktijk

Schalkoort Training & Advies verzorgt trainingen op alle gebieden! Niet alleen in de klas, ook op schepen, kinderdagverblijven en scholen!
Praktijkvoorbeelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up to date!

Schalkoort Training & Advies werd in januari 2007 ingeschreven bij de KvK. Destijds als Schalkoort Advies, in 2009 is daar de EHBO/ BHV Training aan toe gevoegd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram